Schone installatie met Pettinaroli spoelsets

donderdag 7 april 2022
De Pettinarol Commissioning Solutions, oftewel spoelsets, zijn bedoeld om de installatie schoon te houden en te kunnen spoelen .
PCS met PICV, FilterBall en Bypass

Commissioning/inbedrijfstelling- en onderhoudkits voor fancoils

Pettinaroli's veelzijdige range van afsluiterassemblagesets voor fancoils, koelplafonds en andere hydraulische aansluitunits bieden significante voordelen ten opzichte van standaard producten, voor zowel ontwerpers en adviseurs als voor installateurs en ook voor de inbedrijfstelengineers en de technische dienst/eigenaar of gebruiker. De afsluiterassemblageset is een modulair systeem om de behoefte aan een spoelsysteem, balanceren van de stroming, isolatie en temperatuurregeling voor een individueel aan te sluiten regelunit in één set te combineren.

Pettinaroli's geprefabriceerde assemblagesets garanderen dat alle noodzakelijke componenten om een succesvolle installatie op te bouwen in één pakket aangeleverd worden. Bovendien, off-site assemblage en testprocedures verminderen de dure werktijd op de bouwplaats en verlagen de kansen op fouten met de daarbij behorende kosten significant. De units zijn leverbaar in manueel/automaat/drukonafhankelijke gekarakteriseerde regelafsluiters. Ze bieden verschillende niveaus van functionaliteiten om ook uw niveau en budgetwensen te vervullen.

Bekijk het complete assortiment en de opties in onze folder.
Bekijk de documentatie
Of bekijk de producten in onze webshop.
Naar de webshop
Aan het laden
Aan het laden