Over ons

Van zolderkamer naar hightech pand

Vedotec is een echt familiebedrijf, sinds 2002. Vanuit zijn zolderkamer bouwde oprichter Piet van Veelen hard aan het bedrijf, dat vandaag de dag is uitgegroeid tot de grootste leverancier in gebouwautomatisering van Nederland.

Piet startte met een vijftal merken. Door de snelle groei verhuisde Vedotec in 2005 naar een groter pand in Capelle aan den IJssel. Het assortiment breidde uit naar een compleet aanbod voor meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. In 2011 verhuist Vedotec naar het huidige pand in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een energieneutraal pand vol zonnepanelen, afgesloten van het gas en elektrische auto’s kunnen er worden opgeladen.

Ondernemen zit in de familie. In 2017 neemt zoon Marien het stokje van Piet over. Waar Marien de dagelijkse leiding over het bedrijf heeft, is Piet ook nog sterk betrokken bij het bedrijf: hij is verantwoordelijk voor de financiën, de uitgave van de inmiddels beroemde ‘Dikke Blauwe’ catalogus en hij fungeert als klankbord voor zijn collega's. 
Bekijk de "Dikke Blauwe" online

Betrokken partnerschap

Wij doen wat we beloven. Net als onze partners waar we graag mee samenwerken. Bij Vedotec zijn we open en eerlijk. Wij zijn trots op waar we vandaan komen en werken elke dag hard om onze klanten te helpen waar we maar kunnen. Dit doen we met een eigen supportteam, we verzorgen zelf trainingen en houden altijd de laatste ontwikkelingen bij.

Eén grote demo-ruimte

Van ieder merk dat we leveren zit er wel iets in ons energie-neutrale pand. Alle onderdelen komen samen op één touchpanel in onze centrale hal. Zo weten we precies wat we verkopen en wat onze klanten ermee kunnen. Ons pand is dus eigenlijk één grote demo-ruimte! Onze gedegen logistieke afdeling zorgt ervoor dat alles netjes en op tijd geleverd wordt.

Aan het laden
Aan het laden