Over ons

Na zelf jaren actief te zijn geweest als verkoper voor verschillende bedrijven heeft Piet van Veelen in 2002 Vedotec opgericht in Capelle aan den IJssel. De eerste vertegenwoordigingen waren Elektra Tailfingen en Jola. Snel daarna werden BTR-Netcom (tegenwoordig METZ CONNECT) en S+S Regeltechnik toegevoegd aan het assortiment. Ondertussen waren we zo hard gegroeid dat in 2005 een nieuwe pand in Capelle in gebruik werd genomen.
Later zijn nog veel merken en producten toegevoegd om een zo compleet mogelijk assortiment te kunnen leveren voor de Meet- & Regeltechniek en Gebouwautomatisering. Denk bijvoorbeeld aan Loytec, Pettinaroli, Möhlenhoff, Schneider, MRP Components, Pixsys, Gruner, Arcus-EDS en Tosibox. Sinds 2018 zijn er weer drie nieuwe merken bij gekomen die wij vertegenwoordigen: Bray, B Meters en Vivotek.

Doordat we wederom een sterke groei hadden zijn we in 2011 verhuisd naar het huidige pand in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit pand is energieneutraal, ligt vol met zonnepanelen en is afgesloten van het gas. Er worden steeds meer elektrische (hybride) auto's in gebruik genomen die bij ons pand direct opgeladen kunnen worden. Het gebouwautomatiseringssysteem is door ons zelf gemaakt en uitgebreid met zo veel mogelijk producten uit het eigen assortiment. Eigenlijk is het één grote demo-ruimte.

Sinds 2017 staat de tweede generatie uit de familie Van Veelen aan het roer aangezien Marien van Veelen het stokje heeft overgenomen van Piet. We hebben een solide supportteam, verzorgen zelf trainingen en hebben een gedegen logistieke afdeling.

De Dikke Blauwe productcatalogus wordt in eigen beheer geproduceerd en uitgegeven en na de versies 2011-2012, 2013-2014 en 2016-2017 is in 2018 een catalogus uitgebracht met waterzijdige producten.

Aan het laden
Aan het laden