Voelers, sensoren & transmitters voor gebouwautomatisering

S+S levert altijd de beste oplossing voor uw project. Heeft u sensoren nodig voor in een kantooromgeving? S+S heeft het! Wilt u de temperatuur bewaken in een magazijn? S+S heeft de apparatuur! Moet het binnenklimaat en luchtkwaliteit van uw klaslokaal altijd gezond zijn? S+S heeft de oplossing!

Vijf voordelen voor tevreden klanten

Natuurlijk zijn wij bij S+S overtuigd van het uitstekende prestatievermogen van onze producten. Maar wij zijn pas echt tevreden als onze sensoriek en regelapparatuur ook u aan alle kanten overtuigen. Daarom rusten wij niet uit op onze successen, maar werken wij doorlopend aan verdere innovatie van onze portefeuille. Achter deze aanspraak op prestatie staan vijf kernprincipes:

S+S innovatie

Voor onze hoog gemotiveerde ingenieurs en technici is het vanzelfsprekend om grenzen te overwinnen en oplossingen te ontwikkelen waarmee zij de groeiende uitdagingen in het beheer van gebouwen op betrouwbare wijze de baas kunnen. Wij denken vooruit en verwezenlijken de kunst van het mogelijke. Luisterend naar de markt en uitkijkend naar de voor de praktijk geboden deugdelijkheid. Voor vooruitstrevende gebouwsensoriek met hoogste gebruikersvriendelijkheid. Ontwikkeld in Duitsland.
Zo worden de tot Modbus capabele apparaten van S+S o.a. gekenmerkt door hun galvanische scheiding t.o.v. de buskabel, wat invloeden van storingen minimaliseert. Bovendien kunnen zij comfortabel in spanningsloze staat worden geprogrammeerd en geadresseerd.

S+S competentie

Jarenlange ervaring en creativiteit zijn de hoekstenen van onze zaken. Gekwalificeerde vakkennis en ontvankelijkheid voor nieuw oplossingen steken diep in ons DNA. Bij S+S ontstaat de sensoriek en de regeltechniek van mogen - vandaag al.

Meer dan 35 patenten en gebruiksmodellen beschermen de uitstekende eigenschappen van onze producten tegen imitatie. En helpen om de zekerheid van uw investering te maximaliseren.

S+S kwaliteit

Of het nu een los product, een totaaloplossing of een speciale wens is: uitstekende kwaliteit is een van onze sterke punten. Wij meten ons aan hoogste normen - en timmeren zelf steeds opnieuw aan de weg. Ons algemene kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008. Wij voldoen aan de Europese en Duitse verordening inzake elektrisch materiaal. 
In onze klimaatkamers controleren wij S+S meet- en regelapparaten onder de hardste omstandigheden op functionaliteit, robuustheid en duurzaamheid.

S+S precisie

Wij maken aanspraak op hoogste precisie en dat is onze belofte aan u. Daarom ontwikkelt en produceert S+S alles binnen het eigen bedrijf. Van de component en het design tot en met de alomvattende systeemoplossing. Met gebruikmaking van robuuste, duurzame materialen.

Alle componenten worden in overeenstemming met Duitse normen volgens de hardste criteria gecontroleerd. Zodat zij net zo betrouwbaar functioneren als een uurwerk. Tot in het kleinste detail. Een leven lang. Overtuig u zelf en profiteer van onze ingenieurskunst en productiediepte.

S+S flexibiliteit

Bij S+S hebben ontwikkeling, productie en montage plaats onder één dak in Duitsland - voor zo groot mogelijke leveringszekerheid. U krijgt standaardproducten af magazijn binnen 24 uur door geheel Duitsland.

Onze hotline ziet uit naar aanvragen voor speciale uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld met een hogere beschermingsniveau of ook met uw logo.

Over S+S

Assortiment S+S

Laatste S+S nieuws

S+S Regeltechnik

Aan het laden
Aan het laden