De expert op het gebied van innovatieve gebouwautomatisering

Naast de standaard infrastructuurproducten voor opbouw van gebouwautomatiseringsnetwerken (LonMark-systemen, BACnet netwerken) biedt LOYTEC een groot scala aan producten voor verschillende toepassingen in de gebouwautomatisering. Veelal combineren deze producten (LINX automationservers, IP-gebaseerde LIOB I/O-modules en controllers, LROC ruimte controllers, LGATE gateways, LVIS touchpanels) verschillende functionaliteiten in één apparaat. Daardoor kan één en het zelfde product gelijktijdig voor verschillende toepassingen ingezet worden. Bijvoorbeeld: de LGATE biedt als gateway ook een grafische interface voor een dynamische visualisering van de installatie of er kunnen trenddata opgeroepen worden. Als vrij programmeerbaar automatiseringstation kan de LINX automationserver per ondersteund protocol ook als gateway ingezet worden.

Referentieprojecten

Loytec producten worden veel gebruikt binnen gebouwautomatisering. Van een kleine school tot de grootste kantoorgebouwen van Nederland. Bekijk hieronder enkele uitgelichte projecten.

Delta EMEA hoofdkantoor

Complete gebouwautomatisering met LROC

Delftse Poort te Rotterdam

Iconisch gebouw volledig geautomatiseerd

WTC (Rotterdam & Utrecht)

Ruimte-bediening met de LSTAT

Competence partner

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onderzoek, ontwikkeling en productie van onze producten. Om voor onze eindgebruikers eveneens een hoge kwaliteitsnorm zeker te stellen, kunnen de vrij programmeerbare controllers uitsluitend bij gecertificeerde ondernemingen, in het kader van het LOYTEC Competence Partner Programma, aangeschaft worden. Deze ondernemingen beschikken over door Vedotec getraind personeel. LOYTEC hecht bij alle functionaliteiten waarde aan eenduidige configuratie en bediening, ongeacht welk apparaat. Hetzelfde geldt voor vereenvoudiging van configuratie van op zichzelf staande functionaliteiten. Dat geldt zowel voor het integreren van verschillende communicatienetwerken als voor het opzetten van tijdprogramma’s, alarmdefinities, datalogfuncties of de opbouw van grafische schermen. Om efficiënt te kunnen werken, afhankelijk van de gekozen netwerktechniek, kunnen datapunten of complete apparaten via apparaatssjablonen door een netwerkscan of data import aangemaakt worden. Ook het terugbrengen tot één configuratietool voor alle verschillende LOYTEC producten (L-INX automationservers, L-IOB I/O modules en controllers, L-ROC ruimte controllers, L-GATE gateways, L-VIS touchpanels) vereenvoudigt het werken met LOYTEC producten. De combinatie van de verschillende functionaliteiten in één apparaat en de eenduidige configuratie en bediening bieden maximale flexibiliteit bij de keuze voor LOYTEC producten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een overzicht van de verschillende functionaliteiten kunt u vinden op de pagina met technische details.

Producten

Bekijk hier de verschillende productgroepen van Loytec.

Universele gateways

Touchpanels

Routers & Network Interfaces


Verder lezen

Over Loytec

Assortiment Loytec

Laatste Loytec nieuws

Aan het laden
Aan het laden