Afsluiters

Schneider Electric levert een brede range aan regelafsluiters en kogelkranen. Denk hierbij aan 2-weg en 3-weg regelafsluiters met schroefdraad of flensaansluiting, leverbaar in maten van DN15 tot en met DN150, met een drukklasse tot PN25. Deze zijn leverbaar van verschillende materialen, zoals RVS, Brons of gietijzer met onderdelen van EPDM of PTFE. De diverse varianten kunnen gebruikt worden bij een groot scala toepassingen of vloeistoffen. 
Naast regelafsluiters heeft Schneider ook 2-weg en 3-weg kogelkranen DN15 en DN20 met verschillende kvs-waardes. Tevens hebben wij zoneventielen en vlinderkleppen in ons assortiment. 

Aandrijvingen

Voor de afsluiters die wij van Schneider Electric leveren zijn bijpassende actuators leverbaar. Voor de meeste afsluiters kan één soort aandrijving (M/MG-serie) gebruikt worden. Deze zijn universeel doordat ze zowel met een modulerend (analoog) signaal aangestuurd kunnen worden als 2-/3-punts. Ze zijn leverbaar met eindcontact en beschikken over een mogelijkheid voor handbediening. Alleen de juiste kracht (Newton) moet nog gekozen worden. Deze serie aandrijvingen kan ook toegepast worden op een groot aantal kleppen van andere merken, waaronder Satchwell, Honeywell, Siemens en meer. Hiervoor is een verbindingsstuk benodigd.
Naast aandrijvingen voor de eigen kleppen heeft Schneider ook luchtklepservo's in het programma voor verschillende toepassingen. Deze servomotoren zijn leverbaar met 0-10V en on/off aansturing, met en zonder veerteruggang, 24V of 230V voeding en tot 40Nm. 

Naast afsluiters en aandrijvingen leveren wij nog andere producten uit het assortiment van Schneider Electric. Denk bijvoorbeeld aan de rookdetectors uit de UG-serie en de ruimteregelaars uit de SE(R)8000-serie.

Over Schneider

Assortiment Schneider

Laatste nieuws over Schneider Electric

Laatste Schneider nieuws

Aan het laden
Aan het laden