Voedingen

De DRC-24V voedingen zijn onderdeel van de 'Chrome DIN Rail Power Supply' serie en zijn ontwikkeld voor gebruik in kleine schakelkasten voor bijvoorbeeld gebouwautomatisering, woningauto­matisering en voedingsindustrie. De Delta Chrome DIN Rail Power Supply serie biedt een ingang met dubbele isolatie. Hierdoor is geen aansluiting aan 'aarde' meer vereist, wat resulteert in lage stroomlekkage. De DRC-24V heeft een universele input van 90-264V AC en is geschikt voor gebruik in temperaturen van -25°C tot +71°C. De Chrome voedingen zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsstandaarden van IEC/EN/UL 60950-1 Information Technology Equipment (ITE) en UL 508 Industrial Control Equipment (ICE). De productserie is ook volledig conform RoHS richtlijn 2011/65/EU voor bescherming van het milieu. NEC Class 2 en Limited Power Source (LPS) keurmerken zijn verkrijgbaar voor deze producten.

Ethernet Switches

Delta Industrial Ethernet Total Solution biedt ethernet producten met sterk hardware design, gebruiksvriendelijke software interface en beveiliging. En compatible met verscheidene industriële communicatiestandaarden. Met het ontstaan van industriële automation techologie en intelligente engineeringsystemen, is ethernet één van de populairste en meest gebruikte communicatieprotocollen geworden. Ethernet staat bekend om de hoge snelheid, hoge stabiliteit en compatibiliteit. Gebaseerd op de industriële know-how van Delta, zijn de ethernet switches vervaardigd om een gevarieerde range applicaties te bedienen. Alle ethernet producten van Delta zijn gecertificeerd volgende UL, CE en FCC standaarden.

De 5/8/16-port FE Ethernet switches van Delta zijn geschikt voor communicatie over lange afstand via glasvezel. Denk hierbij aan toepassingen in gebouwautomatisering, maar ook bij intelligente transportsystemen, waterbehandeling, fabrieksautomatisering, monitoring en regelsystemen.


Power Meters

De digitale vermogensmeters van Delta bieden alle mogelijkheden die nodig zijn voor het monitoren van stroom, spanning, vermogen en vierkwadrant metingen in elektrische installaties. De voornaamste functie is het meten van verschillende elektrische waardes en waardes voor vermogenskwaliteit, inclusief vermogensfactor, harmonie en onbalans tussen stroom en spanning. Delta Power Meters kunnen ook slechte werking van apparatuur identificeren, evenals energieverspilling en andere problemen met vermogenskwaliteit. Dit alles om een analyse te kunnen maken van het energieverbruik en hierop te sturen om energie te besparen.

Functies

De Delta Power Meters hebben een hoge nauwkeurigheid van bidirectionele elektrische energie en vermogensparameters. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en is Modbus RTU/ASCII via RS485 de standaard communicatie. Sinds kort hebben enkele Power Meters ook een BACnet MS/TP interface. Alle modellen voldoen aan de internationale afmetingen en CE veiligheidskeurmerken.

Delta voedingen

Delta power meters

Delta switches

Aan het laden
Aan het laden