Ons team

Daniël

Verkoop | Marketing

Ik ben een binnendienst professional met meer dan 10 jaar ervaring bij Vedotec. Ik help graag klanten bij het uitzoeken van het juiste product, opstellen van een offerte of uitvoeren van een order. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing.

Charisse

Verkoop | Marketing

Naast het verwerken van aanvragen en orders ben ik verantwoordelijk voor bewaking van de huisstijl van de marketinguitingen van Vedotec. Ik ben gelukkig wanneer het juiste puntje op de juiste 'i' staat. 

Marijke

Verkoop | Administratie

Ik ben verantwoordelijk voor verschillende verkooptaken zoals offertes maken, orders afhandelen en telefoon opnemen. Daarnaast heb ik administratieve taken die ik zo secuur mogelijk uitvoer.

Marnix Griffioen

Verkoop

Ron

Support engineer

Ik lever technische support via telefoon, e-mail of door op afstand mee te kijken. Hierbij probeer ik zo duidelijk mogelijk de klant te ondersteunen. Daarnaast geef ik Loytec trainingen.

Vacature

Support Engineer W

Vincent

Support engineer

Ik bied technische ondersteuning aan klanten en ben vooral gespecialiseerd in het software gedeelte van meet- en regeltechniek. Ik word blij als alle bitjes op de juiste plaats staan.

André

Logistiek medewerker

Marien

Directeur

Naast de dagelijkse leiding van Vedotec, ben ik altijd bezig met ontwikkeling van het bedrijf, mijn collega's en ons portfolio. 

Piet

Founder

Sinds ik een stap teruggedaan heb, ben ik nog verantwoordelijk voor de financiën en De Dikke Blauwe. Daarnaast fungeer ik als klankbord voor collega's en bied ik waar nodig een helpende hand. 

Henny

Accountmanager

Ik ben erantwoordelijk voor de regio zuid & oost Nederland. Ik voel mij thuis in commercie en techniek en met deze combinatie altijd op zoek naar de juiste oplossing voor onze klanten.

Marnix

Accountmanager

Ik ben verantwoordelijk voor de regio noord & west Nederland. Ik vind het belangrijk om een goede relatie aan te gaan met onze klanten en ben bereid daarin te investeren.

Frits

Area salesmanager Loytec

Ik ben verantwoordelijk voor het product­portfolio van Loytec in de Benelux. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de klimaat- en regeltechniek en gebruik deze ervaring om mijn relaties de juiste oplossingen aan te bieden.
Aan het laden
Aan het laden