Ons team

Dick

Accountmanager

Ik ben verantwoordelijk voor de regio België en Zuid-Nederland (Limburg en Zeeland). Ik heb een achtergrond in de beveiligingstechniek en adviseer graag het juiste product. Klik op mijn foto om meer te weten te komen.

Hetty

Accountmanager

Met mijn enthousiasme en positiviteit help ik klanten bij uiteenlopende vraagstukken. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Zuid-Nederland en Oost-Nederland. Klik op mijn foto om meer te weten te komen.

Jesse

Accountmanager

Ik ben verantwoordelijk voor de regio West-Nederland en Noord-Nederland. Ik heb jarenlange ervaring in de verlichting (DALI!) en ik hou van relaties voor op de lange termijn. Klik op mijn foto om meer te weten te komen.

Daniël

Verkoop | Marketing

Ik ben een binnendienst professional met meer dan 10 jaar ervaring bij Vedotec. Ik help graag klanten bij het uitzoeken van het juiste product, opstellen van een offerte of uitvoeren van een order. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing.

Marnix

Verkoop

Bij Vedotec ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van aanvragen, offertes en orders. Ik heb een achtergrond in de logistiek en ik vind het fijn om te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Marijke

Verkoop | Administratie

Ik ben verantwoordelijk voor verschillende verkooptaken zoals offertes maken, orders afhandelen en telefoon opnemen. Daarnaast heb ik administratieve taken die ik zo secuur mogelijk uitvoer.

Ron

Support engineer

Ik lever technische support via telefoon, e-mail of door op afstand mee te kijken. Hierbij probeer ik zo duidelijk mogelijk de klant te ondersteunen. Daarnaast geef ik Loytec trainingen.

Vincent

Support engineer

Ik bied technische ondersteuning aan klanten en ben vooral gespecialiseerd in het software gedeelte van meet- en regeltechniek. Ik word blij als alle bitjes op de juiste plaats staan.

Youri

Support Engineer W

Ik heb een passie voor werktuigbouwkunde en meet- & regeltechniek. Met mijn probleemoplossende vermogen probeer ik klanten zo goed mogelijk te helpen bij het zoeken naar oplossingen.

Frits

Area salesmanager Loytec

Ik ben verantwoordelijk voor het product­portfolio van Loytec in de Benelux. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de klimaat- en regeltechniek en gebruik deze ervaring om mijn relaties de juiste oplossingen aan te bieden.

Stefan

Commercieel productspecialist W

Ik ben verantwoordelijk voor het werktuigbouwkundige/waterzijdige deel van het productportfolio van Vedotec. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en met mijn (technische) kennis adviseer ik graag het juiste product.

André

Logistiek medewerker

Ik zorg dat alle goederen die het magazijn binnenkomen, op de juiste plek terechtkomen. Verder zorg ik dat de goederen ook weer naar de juiste klanten verstuurd worden d.m.v. bestellingen en orderpicking.

Marien

Directeur

Naast de dagelijkse leiding van Vedotec, ben ik altijd bezig met ontwikkeling van het bedrijf, mijn collega's en ons portfolio. 

Piet

Founder

Sinds ik een stap teruggedaan heb, ben ik nog verantwoordelijk voor de financiën en De Dikke Blauwe. Daarnaast fungeer ik als klankbord voor collega's en bied ik waar nodig een helpende hand. 
Aan het laden
Aan het laden