Elektra Tailfingen

Schakelaars, industriestekkers, verdelers, test- en meettafels: in deze domeinen biedt Elektra individuele oplossingen voor klanten over de hele wereld. Dankzij het omvangrijke kernassortiment en een doordacht systeem kan Elektra snel en uiterst flexibel op alle aanvragen reageren. De persoonlijke benadering via een Elektra partner zoals Vedotec is één van belangrijkste uitgangspunten en een aanmerkelijke pijler voor succes. 

Schakelaars

Wij leveren een brede range aan schakelaars van Elektra. Zoals de hoofd-nooduitschakelaars voor frontbevestiging of bodembevestiging. Deze zijn leverbaar met rood/gele of zwart knop en kunnen besteld worden in 3-polige, 4-polige en 6-polige variant. Deze zijn leverbaar met hulpcontacten en deurkoppeling, waarbij de schakelaar geblokkeerd wordt wanneer de deur geopend is. Tevens zijn er hoofdschakelaars in behuizing van kunststof of metaal. 

Nokkenschakelaars

De nokkenschakelaars zijn er als 0-1 uitvoering, maar ook als aan-uitschakelaar, opstartschakelaar, stappenschakelaar, omkeerschakelaar, ster-driehoekschakaar, poolomschakelaar voor Dahlander of andere spoel. Deze zijn leverbaar met hangslotvergrendeling, voor frontbevestiging of bodembevestiging.

Meer schakelaars

In het programma van Elektra zitten ook motorschakelaars, motorbeveiligingsschakelaars en voetschakelaars. Verder zijn er industriële stekkers en stopcontacten, uit de CEE / Cekon-serie, optioneel met schakelaar. Daarnaast heeft Elektra complete stekkerdooscombinaties, bouwstroomverdelers voor bouwplaatsen en campings en volledige testtafels. 

Over Elektra

Assortiment Elektra

Laatste nieuwe over Elektra

Laatste Elektra Nieuws

Aan het laden
Aan het laden