Thermische aandrijvingen

Thermische aandrijvingen, ook wel servomotoren of actuators genoemd, worden gebruikt voor het open en dicht sturen van kleine waterzijdige afsluiters en vloerverwarmingverdelers. Ze hebben een maximale sluitkracht van 125N (Newton*). Möhlenhoff is de marktleider op het gebied van thermische servomotoren en bieden een omvangrijk productportfolio thermische en ook motorische aandrijvingen voor meet- en regeltechniek, gebouwautomatisering en vloerverwarming/-koeling. De aandrijvingen overtuigen door  uitstekende kwaliteit, doordachte functionaliteit, lange levensduur en eenvoudige montage.

Voordelen

De voordelen van thermische actuators op een rij:
  • Compact 
  • Eenvoudig te monteren (klik)
  • 360° montage
  • IP54, dus spatwaterdicht
  • Optische controle op werking
  • Passen op vrijwel elke afsluiter door slim gebruik van ventieladapters
Deze voordelen van de 5e generatie thermische aandrijvingen van Möhlenhoff zorgen voor een betrouwbare en precieze aansturing van vrijwel elk ventiel. Door de lage prijs kunnen ze gebruikt worden in veel projecten. Voor de meeste (99%) ventielen is een passende adapterring te vinden en ze zijn leverbaar met 1 tot 20 meter kabel. Daarnaast is er een vandaalbestendige afdekkap verkrijgbaar.

Zuinig

De 5e generatie aandrijvingen van Möhlenhoff hebben de laagste energieverbruik in haar klasse: Met slechts 1 Watt verbruiken de thermische aandrijvingen ongeveer 45% minder energie in vergelijking met haar voorgangers. Bovendien wordt hij zuinig en milieuvriendelijk geproduceerd. 

Via de productselectietool kunt u zelf het juiste type aandrijving selecteren. Komt u er niet uit, of heeft u vragen? Neem dan contact op via 088 833 68 00 of verkoop@vedotec.nl.

Bekijk de verschillende types:

Modulerend    

Open/dicht 24V

Open/dicht 230V


Bekijk de accessoires:

Aansluitkabels

Adapterringen

Beschermkap

*Let op: Sluitkracht in Newton (N) is wat anders dan draaimoment in Newtonmeter (Nm).
Aan het laden
Aan het laden