Gruner

De Duitse firma GRUNER AG ontwikkelt, produceert en levert aandrijvingen en kogelkranen voor een groot aantal toepassingen.

Aandrijvingen

Wij hebben een brede range aandrijvingen van Gruner in ons assortiment die uitermate geschikt voor gebruikt in HVAC. Denk hierbij aan standaardaandrijvingen met 2-/3-puntssturing en modulerende (0-10V of 4...20mA) aansturing, met 230V of 24V voedingsspanning en een draaimoment tussen 3Nm en 40Nm. Tevens levert Gruner actuators met één of meerdere hulpcontacten, Modbusaansturing, veerteruggang en ook snellopende aandrijvingen. 
Verder heeft Gruner volumestroomregelaars waarmee een actuator aangestuurd kan worden, maar ook ingebouwde volumestroomregelingen in aandrijvingen compleet met drukregeling. Daarnaast is er ook een reeks voor brandveiligheid en rookafzuiging.

Kogelkranen

Naast aandrijvingen leveren wij ook kogelkranen van Gruner. In deze range zitten 2-weg en 3-wegkogelkranen tussen DN15 en DN50. Hierop kunnen de servomotoren van Gruner gemonteerd worden. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden en toepassingsgebieden.

Over Gruner

Assortiment Gruner

Laatste nieuws over Gruner

Laatste Gruner nieuws

Aan het laden
Aan het laden