Verschil tussen Single-jet en Multi-jet watermeters

vrijdag 12 april 2024

Op zoek naar betrouwbare en betaalbare watermeters? Overweeg het verschil tussen Single-jet watermeters met enkele straal en Multi-jet watermeters met meerdere stralen.


Single-jet watermeters zijn een budgetvriendelijke optie die de waterstroom op een enkele poort richten om een waterstroom te creëren die de turbine aandrijft. Deze meters zijn eenvoudig en betrouwbaar en hebben een intern zeefelement om verstopping te voorkomen. Meestal hebben ze een bronzen of kunststof behuizing met roestvrijstalen en thermoplastische meetcomponenten.

Multi-jet watermeters hebben daarentegen meerdere poorten die een interne kamer omringen om een waterstroom te creëren die de belasting op de turbine gelijkmatig verdeelt. Deze meters, die ideaal zijn voor grotere watergebruikers, waterbedrijven en industriële waterinstallaties, hebben ook interne zeefelementen en meestal een behuizing van een bronslegering met roestvrijstalen en moderne kunststof meetcomponenten.

Zowel single-jet als multi-jet watermeters zijn uitstekende keuzes voor sub/secundaire facturering voor watercontrole in commerciële, industriële, batch-controle en residentiële toepassingen. Met de realtime gegevens die door deze meters worden geregistreerd, kunt u onmiddellijk inzicht krijgen in abnormale veranderingen in het waterverbruik en onmiddellijk ingrijpen.

Bovendien kunt u met onze technologische oplossingen, die verschillende communicatiesystemen zoals pulsuitgang, Modbus of M-bus integreren met watermeters, op afstand of lokaal het waterverbruik van uw gebouwen aflezen, zodat u slimme beslissingen kunt nemen om het waterverbruik te verbeteren en uw gebouwen efficiënter te beheren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze betrouwbare oplossingen voor watermeters die u helpen uw waterverbruik effectief te beheren.

Aan het laden
Aan het laden