5 jaar garantie bij S+S Regeltechniek

maandag 15 maart 2021
Kwaliteit is bij S+S niet zomaar een belofte, maar een basisprincipe. Om te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen ontwikkelt, programmeert en produceert S+S vrijwel al hun sensoren in hun eigen fabriek in Duitsland. De sensoren worden eerst gecontroleerd op kwaliteit en gekalibreerd voordat ze verzonden worden. Daarvoor staat 'Made in Germany'! Om deze Duitse kwaliteit te onderstrepen heeft S+S de garantie voor nieuwe producten uitgebreid naar 5 jaar, bovenop de wettelijke eisen bij eventuele defecten.

Compleet assortiment sensoren

S+S Regeltechnik is al meer dan 10 jaar onze vaste leverancier voor sensoren en opnemers. Hun grote assortiment sensoren wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten. Hierbij luisteren zij naar de vraag uit de markt. Een mooi voorbeeld hiervan is de CO2-sensor op een standaard die speciaal ontwikkeld is voor scholen. Uiteraard kan hij ook gebruikt worden in kantoren, winkels, kappers, sportscholen en op andere plekken waar veel mensen samenkomen. Verder levert S+S sensoren voor het meten van temperatuur, relatieve vocht, CO2, VOC, druk en drukverschil en nog veel meer. De meeste sensoren zijn er met actieve uitgang (0-10V, 4...20mA en schakelend), BUS (Modbus, EthercatP), passief (Pt, Ni, NTC e.d.) en draadloos (EnOcean).
5 jaar garantie bij S+S Regelechnik

Voorwaarden

De 5 jaar garantie is ingevoerd per 1 januari 2021 en treedt in werking vanaf het moment dat het product de fabriek verlaten heeft. De garantie houdt in dat een reparatie of vervanger gewaarborgd is wanneer een defect ontstaat door een fout in de constructie, productie of het materiaal. Normale slijtage, bijvoorbeeld door corrosie, ouderdom en invloeden van de omgeving zijn hiervan uitgesloten. Uiteraard moet het product vakkundig geïnstalleerd en gebruikt zijn.
Aan het laden
Aan het laden