Watermeters

Vedotec levert een compleet pakket aan meters zoals watermeters, warmtemeters, flowmeters en energiemeters voor toepassing in woningbouw, industrie en land- & tuinbouw. Onze watermeters zijn van het Italiaanse merk BMeters. Watermeters meten het verbruik van water in kubieke meters per uur. We kunnen u meters leveren voor het meten van het verbruik van zowel warm water als koud water en ze zijn voorzien van KIWA-keur en MID-keur waardoor ze gebruikt mogen worden in drinkwatersystemen en tevens ingezet mogen worden voor afrekening van verbruik. De watermeters zijn er van DN15 tot en met DN200.
Vraag nu om meer informatie!

Single jet (enkelstraals)

Bij de single jet meters gebeurt meting door middel van een enkele straal in het watercircuit, deze meters zijn uitermate geschikt voor kleinere waterstromen en lagere verbruiken. Deze zijn verkrijgbaar van DN15 tot en met DN20.

Multi jet (meerstraals)

Bij de multi jet meters gebeurt de meting door middel van meerdere stromingen in de meter in het watercircuit. Deze zijn verkrijgbaar van DN15 tot en met DN50.

Woltmann

De Woltmann meters zijn voorzien van een turbine waarmee de stroming van het water wordt gemeten. De Woltmann meters zijn bij uitstek geschikt voor het meten van grotere watervolumes. Deze zijn verkrijgbaar van DN50 tot en met DN200.

Communicatie

Onze watermeters kunnen geleverd worden met uitlezing door middel van een puls, LoRaWan, M-bus of Wireless M-bus protocol. Op deze manier kan registratie centraal gebeuren in een afrekensysteem of een gebouwautomatiseringssysteem. Daarnaast kunnen wij ook een complete afrekenoplossing aanbieden met een softwarepakket.

Hieronder kunt u de verschillende types watermeters uitvoerig bekijken. Wilt u meer informatie over de technische werking van de verschillende watermeters? Klik dan hier door naar onze uitleg over wat een watermeter is.

Bekijk assortiment

Single jet watermeters
Watermeters GSD8 voor warm en koud water
Multi jet watermeters
Water meters GMMD-I voor warm en koud water
Woltmann watermeters
Watermeters WDE-K50 voor warm en koud water
Communicatiemodules
M-Bus, LoRaWan en Modbus
Koppelingen
RAC-koppelingen voor watermeters
Gegevensregistratie
Voor watermeters


Meer informatie

BMeters is een producent van watermeters, warmtemeters en flowmeters uit Italië. Wilt u meer weten over BMeters, de complete documentatie downloaden of vraagt u zich af 'wat is een watermeter'? Klik dan hieronder voor meer informatie.
Download hier de complete documentatie van BMeters
Wat is een watermeter?
De producent: BMeters
Aan het laden
Aan het laden