Nieuws

 • Bezoek ons op de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 28-9-2018
  Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering. 'Bits, Bricks & Behaviour' zal dit jaar plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht.
  Bits, Bricks & Behaviour
 • Direct alarm bij lekkage & wateroverlast! 31-5-2018
  Lekkage en wateroverlast is een bedreiging voor veel bedrijven. Zeker wanneer er dure apparatuur aanwezig is, is het belangrijk om bij lekkage en wateroverlast direct gealarmeerd te worden.
 • CO2-sensoren: goed klimaat is meetbaar 30-5-2018
  De concentratie CO2 in de lucht geldt als graadmeter voor acceptabele luchtkwaliteit voor het binnen­klimaat van uw kantoor of (school)gebouw.Een heerlijk binnenklimaat met CO2-sensoren
 • Multi-I/O-modules met BACnet 29-5-2018
  Een nieuw lid van de BACnet MS/TP familie: de BACnetmodule BMT-Multi I/O is een compacte en eenvoudig te installeren oplossing voor uw netwerk.
 • L-STAT: Ruimtebediening in een nieuwe dimensie 2-5-2018
  L-SLSTAT-L3TAT is een ruimtebediening voor gebouw­automatisering met modern en minimalistisch design die perfect in ieder interieur past. Het apparaat is direct via Modbus-interface verbonden met bijvoorbeeld een Loytec controller als de LIOB-AIR of L-ROC.
 • Student implementeert controller noodverlichting 1-5-2018
  De Sint Maartenskliniek werd in 2015 voorzien van nieuwe noodverlichting. Voor de oudbouw zijn in totaal 250 armaturen nodig. Inmiddels heeft Fagerhult 80 armaturen en pictogrammen geleverd. Die zijn geautomatiseerd, zodat ze via DALI aangestuurd kunnen worden. Vervolgens is er een communicatiemodule tussengezet om te communiceren met het gebouwbeheersysteem van Siemens.
Aan het laden
Aan het laden