Coronavirus en leveringen

dinsdag 10 maart 2020
Het Coronavirus komt steeds dichterbij in Europa en Nederland. Wij krijgen daarom regelmatig vragen of dit invloed kan hebben op leveringen en levertijden.
De producenten die wij vertegenwoordigen zitten niet in Azië, dus dat brengt de leveringen niet in gevaar. Wel kan het zijn dat sommige leveranciers onderdelen uit Azië halen waardoor dit op termijn vertragingen kan opleveren. Wij bestellen wel materiaal in Italië, bij verschillende leveranciers. Zij hebben aangegeven dat zij tot op heden geen problemen verwachten. De productie draait gewoon door en de producten mogen geëxporteerd worden. Verder zitten de meeste leveranciers in Duitsland en Oostenrijk, daarvandaan verwachten wij op korte termijn geen vertragingen.
Wij willen u adviseren om de producten die u zeker nodig heeft alvast te bestellen en niet te wachten tot het laatste moment. Hoe eerder u bestelt, hoe groter de kans dat producten gewoon geleverd worden. Mochten er onverhoopt toch producten minder goed leverbaar zijn of de levertijden oplopen, dan zullen wij u hierover op de hoogte houden.

Wij als personeel van Vedotec hebben ook maatregelen genomen. Zo werken de meeste collega's thuis en houden wij ons aan de hygiënevoorschriften. 

Wanneer u concrete vragen heeft over de levertijd van een bepaald product, neem dan contact op met de verkoop via 088 833 68 00 of verkoop@vedotec.nl.
Aan het laden
Aan het laden