Bits, Bricks & Behaviour 2019

dinsdag 17 september 2019
Ieder jaar wordt de conferentie Bits, Bricks & Behaviour georganiseerd. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouwautomatisering aan te kaarten en om eindgebruikers met leveranciers in contact te brengen.

Kennis delen

Het evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Branchevereniging voor Gebouw Automatisering.  Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies en facility managers worden uitgenodigd om kennis met elkaar te delen en besef te creëren over de mogelijkheden voor een duurzamer Nederland. Het technisch verbeteren van gebouwen is een uitermate actuele kans voor gebouweigenaren, facility managers en gebruikers. Er is al jaren stijgende interesse in de conferentie Bits, Bricks & Behaviour en ook het bezoekersaantal neemt ieder jaar toe.

Programma

De opening is om 9:45 door Piet van Veelen, de voorzitter van de branchevereniging en oprichter van Vedotec. Daarna neemt Diederik Samson, voorzitter van de klimaattafel gebouwde omgeving, het stokje over. Gevolgd door Professor Sustainable Energy Universiteit Utrecht & TU Delft Ad van Wijk. Na deze plenaire sessies volgen er Break-out sessies die onderverdeeld zijn in de onderwerpen Bits, Bricks & Behaviour. Tijdens één van de break-out sessies zal Dr. Jarno Limnéll, CEO van Tosibox, vertellen over de toekomst van cybersercurity; waarop moeten we voorbereid zijn. Dr. Limnéll heeft eerder een lezing over cybersecurity mogen verzorgen voor Europese regeringsleiders. Deze sessie bevelen wij van harte aan.

Informatie & inschrijven

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 vindt plaats op 5 november in de Supernova zaal in de Jaarbeurs te Utrecht. De conferentie vindt tegelijk plaats met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt. U kunt zich hier inschrijven.
Meld u nu aan voor Bits, Bricks & Behaviour 2019
Aan het laden
Aan het laden